Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Jan Lukáš napsal recenzi na Reality Klačánková

Nejlepší makléř ve Zlínském kraji!!!Jako každý kdo kupuje první nemovitost ,jsem byl nedůvěřivý ohledně všeho ......p.Klačanková mě z této nedůvěřivosti vyvedla velmi rychle,smlouvy jasné a přehledné,jednání upřímné a lidské ,ústní dohoda platná jak kdyby byla písemně dána.Je znát,že pro paní je práce koníčkem a že to dělá s úsměvem a pro lidi! Ještě jednou děkujeme za nové bydlení ,J.Lukáš a jeho mladá rodinka😃

Veronika Drábková napsala recenzi na Reality Klačánková

Paní Klačánková s námi při koupi domu jednala vždy rychle, bezproblémově a profesionálně. Ve všem se snažila vyjít vstříc a jednala velmi lidsky. Koupě nakonec dopadla dobře i přes obtíže, které nemohla ovlivnit. Náš případ byl velmi složitý, ale i přesto byla paní makléřka vždy vstřícná a pozitivní.

Lenka Chludová napsala recenzi na Reality Klačánková

Se službami Vaší realitní kanceláře  jsem byla spokojená, přístup ke klientům je profesionální, jednání příjemné. Problémy žádné nenastaly. Děkuji za pomoc a ochotu.

Antonín Dlabač napsal recenzi na Reality Klačánková

Přes paní Klačánkovou jsem kupoval byt.Vše proběhlo v pořádku. Nedávno mi pomáhala s prodejem RD. Z realitek, které se mi nabízeli, že mi s prodejem pomůžou, byla jediná, která vystupovala seriozně a držela slovo. 100% spokojenost.doporučuji.

Roman Suchanek napsal recenzi na Reality Klačánková

Kupovali jsme prostřednictvím realitní kanceláře paní Klačánkové byt a i přes nastalé komplikace se paní Klačánková zachovala slušně a korektně. Rozhodně doporučujeme.

Radek Sefl napsal recenzi na Reality Klačánková - 14 březen 2018

Naprostá spokojenost. I přes nastalou komplikaci paní Klačánková našla pohotové řešení a vše dotáhla ke zdárnému konci. Přes počáteční nedůvěru v realitní kanceláře mohu napsat, že bych se znovu obrátil na její služby.

Ing.Doc. Jarmila Manová napsala recenzi na Reality Klačánková - 12 březen 2018

Jsem velmi nedůvěřivá a musím přiznat, že prací paní majitelky RK jsem byla nadšena ! Myslím, že nejtěžší v tomto oboru  je udržet dlouhodobě kvalitu a z reakcí ostatních referujících je vidět, že paní Klačánkové se to dlouhodobě daří.

Zdenka Úrubová napsala recenzi na Reality Klačánková - 30 březen 2017

Byla jsem naprosto spokojená. Paní Klačánková je velmi profesionální, přátelská a spolehlivá. Prodej mého bytu se níky paní Klačánkové stal naprosto bezproblémovou záležitostí. Komunikace byla naprosto skvělá a každý nastalý prblém okamžitě vyřešen. Děkuji moc za spolupráci a určitě se při koupi či prodeji nemovitosti obrátím zase na Vás.

Markéta Juzová napsala recenzi na Reality Klačánková - 27 duben 2017

Paní Klačánková je naprostý profesionál ve svém oboru! 100% ji doporučuji, je spolehlivá, vstřícná a velice přátelská. Je to naše rodinná makléřka již několik let a vždy jsme celá rodina spokojení, vy budete taky! Takže paní Klačánková, děkuji za vše Emotikona smile

Libor Havlíček napsal recenzi na Reality Klačánková - 28 březen 2017

Paní Klačánková je stoprocentní profesionál ve svém oboru. Zaslouží si v hodnocení i víc hvězdiček než pět. Plně se přizpůsobí klientovi, neřeší kolik je hodin a který je den v týdnu. Prodávala nám dva byty a vše bylo hotovo velmi rychle, k naší naprosté spokojenosti, přesně podle našich představ. Jak časových, tak finančních. Svoji práci odvádí na té nejvyšší úrovni a mohu ji jen doporučit.

Ivana Dlabajová napsala recenzi na Reality Klačánková - 27 březen 2017

Výborná komunikace, časová flexibilita, dobrá zkušenost s touto realitní kanceláří, doporučuji. Paní majitelka dělá práci profesionálně a srdcem.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?